Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Propostes del SRC de Tarragona: primer cap de setmana de juliol

 
Ja estem al Juliol, comença el període de vacances per a molts de nosaltres. Aquest estiu és una mica diferent i segurament les nostres vacances també ho seran.
 
Si la nostra vida no es veiés trasvalssada pel covid-19, on serien les teves vacances d’aquest estiu? qué tenies planificat fer?
 
Al Servei de Rehabilitació Comunitària (SRC) Tarragona, de l’Hospital Universitari Institut Pere Mata, ja hauríem començat el nostre horari d’estiu, amb el canvi en les activitats tant esperat per aquestes dates: caminades llargues descobrint racons del territori, el nostre curs de fotografia, anar sovint a l’hort urbà a regar i veure créixer les tomaqueres, banyar-nos a la platja, etc…
 
Algunes d’aquestes activitats les continuarem fent amb petites diferències que s’han convertit en part de la nostra realitat quotidiana. Cada estiu per aquestes dates comencem a preparar actes emmarcats en el 10 d’octubre, és el dia en que l’OMS celebra el Dia Mundial de la Salut Mental, per donar visibilitat als trastorns mentals, els quals poden tenir una elevada prevalença però segueixen provocant rebuig i discriminació a la societat.
 
L’objectiu de la celebració d’aquesta diada és sensibilitzar la societat sobre el perjudici afegit que suposa discriminar el trastorn mental, tant per les persones afectades com per les famílies que hi conviuen.
 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES