Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Rotació al CSMA del Vendrell

 
Judith Morillas, resident d'infermeria familiar i comunitària de l'Unitat Docent Tarragona, està fent la rotació de Salut Mental al Centre de Salut Mental d'Adults (CSMA) del Vendrell de l'Hospital Universitari Institut Pere Mata.

Fins ara al CSMA havíem tingut estudiants de 4t curs de grau d´infermeria, però ella és la primera IIR que fa rotació pel nostre centre.

Va estudiar infermeria a la Universitat de Castella la Manxa l'any 2010 i va treballar com a infermera rural. En arribar a Catalunya l'any 2013 va treballar fent substitucions a l'HU Institut Pere Mata i fins l'actualitat a l'Hospital Sant Joan de Reus. 

Actualment està cursant l'especialitat d'infermeria familiar i comunitària, on ha rotat pels diferents serveis de l'Hospital Pius de Valls.

La Judith valora l' experiència com a molt positiva i enriquidora i comenta que s'ha sentit molt ben acollida per tot l'equip del CSMA. Considera la Salut Mental com un àmbit poc reconegut , però molt necessari i més actualment amb la pandèmia de la covid 19. 

Peu de foto (Rut Coll (infermera CSMA), Juan Carlos Galve (infermer especialista SM CSM) i Judith Morilla (EIR FIC)
 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES