Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

L'Hospital Universitari Institut Pere Mata (HUIPM) dona la benvinguda als nous residents

 
Els dies 21, 22 i 23 de juliol, 3 residents de psiquiatria, 4 de psicologia clínica i 3 d'infermeria en salut mental s'han incorporat a la Unitat Docent Multiprofessional de l'Hospital Universitari Institut Pere Mata (HUIPM).
 
Durant aquests 3 dies, s'està duent a terme de forma telemàtica un ampli programa on diferents professionals del nostre centre aborden aspectes clínics, docents i de recerca.
 
El Dr. Francesc Xavier Arrufat, director mèdic i gerent, ha inaugurat la jornada amb una presentació on ha explicat els serveis i programes assistencials que es realitzen al nostre hospital. Posteriorment, professionals de les tres especialitats han abordat aspectes clínics de l'avaluació i intervenció, la Dra. Elisabet Vilella, directora de l'Àrea de Recerca ha presentat les principals línies que es desenvolupen en aquest moment i la Dra. Yolanda Alonso, cap d'estudis, ha presentat els aspectes essencials de la Formació Sanitària Especialitzada.
 
Durant l'últim dia, s'ha reservat un espai de trobada amb altres residents on aquests poden oferir una visió més pràctica del seu dia a dia amb nosaltres.
 
Per acabar aquesta Jornada i causa de la situació sanitària actual, es durà a terme la presentació telemàtica dels residents als seus respectius tutors, que els acompanyaran i supervisaran durant aquests anys de formació.
 
Gràcies a tots els col·laboradors.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES