Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

VI Jornades d’àmbits professionals de l’Educació Social a la Universitat Rovira i Virgili

 
El passat 12 de març, en el marc de les VI Jornades d’àmbits professionals de l’Educació Social organitzat per la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona, Míriam Martínez, educadora social i professional del PSI Tarragona, va realitzar una ponència on va explicar en que consisteix el Pla de Serveis Individualitzats en Salut Mental i Addiccions (PSI) de l’Hospital Universitari Institut Pere Mata i les diferents tècniques emprades en el seu desenvolupament.
 
En aquestes jornades es pretén oferir a l’alumnat de 3r. del Grau d’Educació Social informació actualitzada sobre escenaris professionals singulars i emergents en els quals els futurs educadors socials podrien inserir-se laboralment o be treballar de manera coordinada.
 
L’alumnat va poder conèixer la nostre institució i, més concretament, les característiques de la intervenció que es realitza des del PSI, la metodologia de treball comunitari i gestió de casos, així com la importància de la coordinació amb els diferents serveis de la xarxa sanitària com social.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES