Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Presentació del Pla de Suport Individualitzat en Salut Mental i addiccions (PSI)

 
El passat 7 de maig es va realitzar la presentació del Pla de Suport Individualitzat en Salut Mental i addiccions (PSI) a la sessió informativa de Serveis Socials de Reus.
 
Amb aquesta sessió es pretén informar als diferents professionals de Serveis Social en què consisteix el servei del PSI, i l’ampliació que aquest ha fet en l’últim any per tal de que coneguin més detalladament les tasques i funcions que es realitzen, la metodologia per poder derivar casos i el treball de coordinació conjunt que es pot dur a terme entre els dos serveis.
 
La població a la qual va adreçada el servei del PSI son persones majors de 16 anys que pateixen un trastorn mental persistent en els temps que comporta una repercussió significativa en el seu grau de funcionament, i que presenten greus dificultats per a la vinculació als recursos assistencials o bé fan un ús inadequat dels mateixos, ja sigui per defecte o per excés. La derivació al programa es realitza des dels serveis de salut mental i addiccions, per la qual cosa és fonamental el treball en xarxa i la coordinació amb els serveis d’atenció a les addiccions.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES