Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

XIII Jornada de los Programas de Atención a los Trastornos Psicóticos Incipientes

 
La Comissió Pedagògica dels Programes d'Atenció Especialitzada al Trastorn Psicòtic Incipient (PAE-TPI) del Pla director de salut mental i addiccions de Catalunya, organitza una nova sessió d'actualització anual en psicosi incipient. Els PAE-TPI tenen com a objectiu la detecció precoç i el tractament integral i multidisciplinari dels trastorns psicòtics incipients, incloent des del primer episodi psicòtic fins als següents 5 anys, la qual cosa es coneix com a període crític, així com de la fase que precedeix al debut psicòtic o fase prodròmica.
 
Objectius:
  • Conèixer el present i el futur dels PAE-TPI a Catalunya per donar un nou impuls a aquest aspecte crucial del model d'atenció pública a la salut mental comunitària.
  • Analitzar i fer seguiment del desenvolupament dels PAE-TPI en tot el territori català, identificant les oportunitats de millora.
  • Conèixer algunes de les experiències noves que hi ha en punts clau dels programes.
A qui va dirigit? A tots i totes, els i les professionals de la salut mental.
 
Veure programa.
 
Inscripcions a mindexcellence.org
 
Presentació de Propostes de Comunicació PAE-TPI 2022
 
Volem compartir el coneixement sobre les experiències dels equips PAE-TPI de Catalunya i resta de l'estat en la implementació pràctica dels programes territorials. Per a això, us convidem a presentar les vostres propostes de comunicació. Seleccionarem aquelles 4 que pel seu caràcter innovador i la seva aplicabilitat, resultin de major interès general.
 
La data límit per a la presentació de comunicacions és el 20 de febrer 2022
Enviament de sinopsi de comunicacions: a través d'aquest formulari
Les 4 comunicacions seleccionades es donaran a conèixer durant la Jornada


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES