Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Persones usuàries de l'HU Institut Pere Mata gaudeixen del Nadal a Port Aventura

Les persones usuàries de la Unitat de Llarga Estada de l'Hospital Universitari Institut Pere Mata gaudeixen del Nadal a Port Aventura.
 
Vist l’èxit de l’any passat amb la sortida al PortAventura, i tenint en compte la demanda de les persones usuàries (repetidors i de nous) que volien tornar al parc temàtic, enguany s’han organitzat novament dues sortides amb aquesta fi. La primera, (que va corroborar la satisfacció) va ser el passat 30 de novembre i la següent, està prevista per al 21 de desembre.
 
En total, 38 persones usuàries a la Unitat Psiquiàtrica de Llarga Estada (un 44% dels ingressats) i 16 voluntaris i voluntàries, hauran gaudit aquest any 2019 de la visita a PortAventura.
 
L’oci a PortAventura ha esdevingut una tradició nadalenca per als usuaris i usuàries de la nostra Unitat. Aquesta tradició permet cultivar i consolidar un sentiment de pertinença entre els membres que resideixen i treballen en el servei, així com celebrar les festes que tenen a veure amb la cultura de la comunitat.
 
Des de la nostra Unitat us desitgem Bones Festes!!!
 
Com a tercer objectiu (no per això menys important), el col·lectiu de la salut mental és d’aquesta manera present en activitats de participació social normalitzades, permetent la interacció amb la població general i, d’aquesta manera, abolint l’exclusió i construint una societat de tots/es i per a tots/es.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES