Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

XXI Congreso Nacional de Psiquiatría

Anna Lluch, Irene Renovell i Clàudia Andrés, residents de Psiquiatria de l’Hospital Universitari Institut Pere Mata (HUIPM) han presentat dos comunicacions en format pòster al “XXI Congreso Nacional de Psiquiatría” que es va celebrar a Granada, del 18 al 20 d’octubre.
 
El treball “Impacte d’un pla de comunicació en el reclutament d’un projecte d’investigació de trastorn bipolar” recull els resultats del pla de comunicació elaborat, dins del projecte BIPOGENT, per reclutar una mostra de 300 pacients i 300 controls. L’objectiu és establir la implicació del gen DDR1 en la formació de la mielina en pacients amb trastorn bipolar.
 
Dintre de la línea d’investigació de l’Equip d’Intervenció Precoç de l’HUIPM, s’ha realitzat el treball “Diferències ètniques en primers episodis psicòtics. Relació amb tractament farmacològic”. L’estudi, que s’ha portat a terme en pacients amb primers episodis psicòtics, troba que les ètnies minoritàries tenen menys consums de tòxics, però presenten més estressors vitals i una major administració de tractaments injectables de llarga durada.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES