Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Impacte del fet migratori a la Salut Mental

 
Dins de la I Jornada de Reflexió “Parlem de Salut Mental” que es va desenvolupar el passat 14 d’octubre, dins dels actes commemoratius del dia de la salut mental,  organitzats per l’Ajuntament de Tarragona, la nostra companya Danielle Harbane va presentar la conferència: “Impacte del fet migratori a la Salut Mental”
 
Es presenta el programa de psiquiatria transcultural del CSMIJ de Reus. Es realitza a través d’aquesta presentació del projecte, una xerrada sobre la vulnerabilitat dels fills de migrants de la població magrebina en específic i com pot afectar aquesta fragilitat en cada etapa del desenvolupament.
 
Es parla de com es podria prevenir i treballar des de la nostra perspectiva, sobre aquestes vulnerabilitats des del programa transcultural. Millorar el seu procés d’integració al país d’acolliment sense ruptura amb la cultura d’origen. Afavorir el desenvolupament d’una identitat integrada per a evitar que sigui una font d’estrès que desemboqui en un conflicte social. I També donar una atenció terapèutica específica a través de la consultoria transcultural si ja aquest estrès genera una afectació mental.
 
 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES