Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Medalla de la Ciutat a l'Institut Pere Mata

 
Dimarts 21 de setembre a les vuit del vespre es retransmetra l’acte de lliurament dels Guardons de la Ciutat de Reus 2021.
 
Medalla de la Ciutat:
Institut Pere Mata
Associació de Concerts de Reus
 
Menció Honorífica Municipal:
Confraria de Sant Bernat Calvó, Bartolomé Pluma Marianas – a títol pòstum-, Centro Latinoamericano de Reus, Àliga de Reus i Gremi de Fusters i Ebenistes del Baix Camp.
 
Es podrà seguir l’acte en directe al canal de l’ajuntament:  https://www.reus.cat/endirecte
 
L’Institut Pere Mata, fundat a finals del segle XIX, és una entitat de serveis de salut mental que gestiona una àmplia xarxa de dispositius de titularitat pública: des dels serveis especialitzats de la xarxa ambulatòria per a adults i per a infants i joves de menys de 18 anys, fins als recursos d’hospitalització i d’altres d’especialitats.
 
Conjuntament amb la tasca pròpiament assistencial, des de 1983 aquesta organització ha desenvolupat una molt important actuació relacionada amb la docència, la formació i la recerca.
Per l’Institut Pere Mata la qualitat, la innovació, el progrés i la integració de la salut mental en el sistema de salut són fites que es poden assolir gràcies a aquesta triple aliança i a la dedicació de tots els professionals de l’organització que manifesten aquest compromís diàriament.
 
Enguany celebra el seu 125è aniversari.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES