Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Reus concedeix la Medalla de la Ciutat a l’Institut Pere Mata

 
El Ple de l’Ajuntament de Reus ha aprovat avui 23 de juliol la concessió de la Medalla de la Ciutat a l’Institut Pere Mata.
 
L’Institut Pere Mata, fundat a finals del segle XIX, és una entitat de serveis de salut mental que gestiona una àmplia xarxa de dispositius de titularitat pública: des dels serveis especialitzats de la xarxa ambulatòria per a adults i per a infants i joves de menys de 18 anys, fins als recursos d’hospitalització i d’altres d’especialitats.
 
Conjuntament amb la tasca pròpiament assistencial, des de 1983 aquesta organització ha desenvolupat una molt important actuació relacionada amb la docència, la formació i la recerca.

Per l’Institut Pere Mata la qualitat, la innovació, el progrés i la integració de la salut mental en el sistema de salut són fites que es poden assolir gràcies a aquesta triple aliança i a la dedicació de tots els professionals de l’organització que manifesten aquest compromís diàriament.
 
Enguany celebra el seu 125è aniversari.
 
El Ple de la corporació ha aprovat també concedir la Menció Honorífica Municipal a l’Àliga de Reus en reconeixement de la seva importància com a element festiu històric dotat d’un gran simbolisme i personalitat diferenciada.
 
Finalment, el Ple ha aprovat concedir una Menció Honorífica Municipal al Gremi de Fusters i Ebenistes del Baix Camp com a reconeixement a la seva trajectòria a la ciutat i a tots els professionals del gremi que n'han format part. Enguany es compleix el centenari de la seva creació. 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES