Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Marató TV3. Resolució del concurs d’imatge gràfica amb eslògan

 
L’Hospital Universitari Institut Pere Mata va convocar un concurs amb l’objectiu d’identificar un eslògan i una imatge per donar visibilitat a tots els actes que amb motiu de la Marató de TV3 dedicada a la salut mental es realitzen en la nostra organització. Aquesta iniciativa se suma a les múltiples que hem fet i que tenen com objectiu treballar per disminuir l’estigma al voltant dels problemes de salut mental fins fer-lo desaparèixer així com  recaptar diners per tal de lliurar-los com a donatiu a la Marató TV3.
 
Es van presentar a concurs projectes de persones usuàries dels serveis de salut mental,  professionals de la salut mental i persones no vinculades a aquest àmbit, però sensibilitzades en millorar la percepció de la salut mental per la societat.
 
La guanyadora del concurs ha estat Tània Olivares amb la imatge titulada “ESTIGMA NO, ESTIMA SÍ”.
 
Tània comenta “Tenim dues opcions, una a cada mà. Rebutgem l’estigma contra les persones que tenen un problema de salut mental. Volem que l’estima sigui el que ens envolti i ens ajudi a envoltar als altres. Tot això emmarcat per una escala de cargol que, com totes les escales, tant es pot pujar com baixar”.
 
Volem agrair a totes les persones que s’han presentat, ja que la decisió ha estat molt difícil per la qualitat d’imatges i eslògans enviats a concurs.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES