Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Éxit solidari a l'Hospital de Dia Monterols. Usuaris creen manualitats per la Marató TV3

 
En una iniciativa carregada de solidaritat, els usuaris de l'Hospital de Dia Monterols, pertanyent a l'Hospital Universitari Institut Pere Mata, han protagonitzat un taller de manualitats amb l'objectiu d'obtenir fons per a la Marató TV3.
 
Durant diversos dies, els participants han dedicat el seu temps a la creació de guarniments únics per a l'arbre de Nadal, els quals han estat posteriorment posats a la venda. Aquesta activitat no només ha demostrat la destresa i creativitat dels usuaris, sinó que també ha contribuït a una causa nobilíssima.
 
La recaptació de fons és fonamental per al suport de la Marató TV3, i la implicació dels usuaris ha estat excepcional. Conscients de la importància d'aquest esdeveniment solidari, han posat de manifest el seu compromís amb la comunitat i la seva voluntat de contribuir al benestar col·lectiu.
 
Aquesta iniciativa no només reforça els vincles solidaris entre els usuaris i l'hospital, sinó que també destaca la importància de la participació activa en projectes que busquen millorar la qualitat de vida de la societat. Amb la seva creativitat i generositat, els participants del taller han demostrat que la col·laboració comunitària és clau per assolir metes solidàries.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES