Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Rotació al Servei d'Addiccions de l'Hospital del Mar de Barcelona

 
Oriol Borrull, resident MIR de psiquiatria d'últim any de l’Hospital Universitari Institut Pere Mata (HUIPM), ha realitzat una estada de tres mesos al Servei d'Addiccions de l'Hospital del Mar de Barcelona com a rotació lliure.
 
Durant aquest últim any, i dintre de la formació específica en Alcoholisme i altres addiccions, ha fet rotacions a la Unitat de Patologia Dual de l'HUIPM i al Servei d’Addiccions i Salut Mental de l'Hospital Sant Joan de Reus. Amb la finalitat de continuar formant-se en aquest àmbit i seguint el consell d’alguns companys, finalment va escollir l’Hospital del Mar pel seu prestigi docent i investigador.
 
El primer mes va rotar a la Unitat de Desintoxicació Hospitalària, el segon al Servei d’ Interconsulta i Enllaç d’Addicions al mateix hospital i per últim a la Unitat de Patologia Dual del Centre Fòrum. Durant la seva estada ha combinat l’atenció clínica amb la participació en les diferents activitats formatives realitzades pel Servei de Psiquiatria i la Unitat Docent pels residents del mateix hospital.
Una experiència molt enriquidora i recomanable en el tram final d’aquests quatre anys de residència.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES