Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Jornada de Portes Obertes per a nous #MIR #PIR #IIR a l'Hospital Universitari Institut Pere Mata

 
El passat 31 de març es va celebrar la Jornada de Portes Obertes 2022, a la Unitat Docent de l'Hospital Universitari Institut Pere Mata (HUIPM), on van poder assistir els futurs residents de Psiquiatria, Psicologia Clínica i Infermeria en Salut Mental interessats a realitzar la seva formació amb nosaltres. En aquesta ocasió, es va fer en un format mixt presencial/telemàtic per facilitar-ne l'accés.
 
Durant la jornada, la Dra. Yolanda Alonso, cap d'estudis, va donar una visió general de la formació que es realitza al nostre Centre i que es recolza en una intensa activitat assistencial, docent i investigadora. També va fer èmfasi en la importància d’una formació basada en l'adquisició de competències: saber (coneixements), saber fer (habilitats), poder fer (aptituds) i voler fer (actituds).
 
La directora de l'Àrea de Recerca, la Dra. Elisabet Vilella, va presentar el treball que s'està fent a les diferents línies de recerca que es desenvolupen a l'Hospital. Es va fer especial èmfasi en la importància de què els residents es formin en aquest camp durant el seu període formatiu.
 
Per finalitzar la jornada, es va fer una trobada amb residents de les tres especialitats on els assistents van poder compartir experiències i fer preguntes.
 
Gràcies a tots per la vostra col·laboració.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES