Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

II Festa Major de la Unitat Psiquiàtrica de Llarga Estada de l’HU Institut Pere Mata

 
El passat 10 de juny a la Unitat Psiquiàtrica de Llarga Estada, de l’Hospital Universitari Institut Pere Mata, va tenir lloc la celebració de la II Festa Major Sant 19.
 
En aquesta edició, s’han programat per als usuaris d’aquesta unitat, 21 activitats de caràcter lúdic, cultural i/o esportiu, al llarg de 8 dies consecutius. Entre aquestes, algunes de repetidores (les activitats amb major èxit de l’any passat) com la paellada popular o el taller de rebosteria; d’altres, activitats noves que han tingut una gran acollida, com una sessió de disco mòbil al vespre, un espectacle de màgia i una cursa pels jardins de l’Hospital Universitari Institut Pere Mata.
 
D’especial menció el fet de que enguany s’ha incrementat la col·laboració de persones que no formen part de la institució, assolint així, més interacció social entre el col·lectiu de salut mental i la població general. Aprofitem per agrair la participació dels cuiners Oscar Fernández i Ian Trenado, Sound luxe i Dj Pepe’s, del Mag Dani, la banda de percussió Verónica, la colla gegantera IPM i del grup musical Quimera, així com de totes les persones que hi han participat i l’han fet posible.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES