Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Infermeria de Salut Mental a primària col·labora amb joventut de Cambrils

 
Aquesta setmana va acabar la formació dels Agents de Salut de Cambrils. Procés comunitari on  participen Joves Cambrilencs, el Departament de Joventut de Cambrils, l’Hospital Lleuger Antoni de Gimbernat i en aquesta última sessió l’Hospital Universitari Institut Pere Mata, ja que la formació anava sobre “Salut Mental”. Aquesta sessió va ser diferent i ens vam adaptar a la nova realitat, es va realitzar per videoconferència, van participar 50 joves.
 
La formació es va impartir pel Pere Mateo, infermer de Salut Mental amb un format molt obert i dinàmic on es van tractar temes que anaven suggerir els joves agents de salut, vam parlar de la depressió, de com afrontar la nova realitat, o com actuar davant  una crisi d’ansietat, etc. amb l’enfoc i l’objectiu de desestigmatitzar la salut mental i ajudar a que ajudin als seus companys.
 
La sessió la va moderar la Joana Abella, infermera de Salut i Escola de l’Hospital Lleuger Antoni de Gimbernat, i va comptar amb la col·laboració de la tècnica i dinamitzadora de Joventut que van ser les que van organitzar la sessió.
 
La sessió va ser tot un éxit.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES