Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Èxit de la Jornada de Portes Obertes que porta a terme l’HU IPM per als futurs residents

 
El 28 de març ha tingut lloc a la Unitat Docent Multiprofessional de l’Hospital Universitari Institut Pere Mata (HU IPM) la Jornada de Portes Obertes 2019, a la qual han assistit futurs residents de Psiquiatria, Psicologia Clínica i Infermeria de Salut Mental.
 
Durant la Jornada, la Dra. Yolanda Alonso, cap d’estudis del nostre centre, va donar una visió general de l’activitat assistencial, docent, formativa i de recerca que es porta a terme a l’HU IPM, fent especial esment en la importància d’adquirir un perfil professional amb competències tant a nivell de coneixements com d’habilitats pràctiques i actituds.
 
La Dra. Elisabet Vilella, directora de l’Àrea de Recerca, va informar de les línies de recerca que es desenvolupen al nostre centre, a les quals es podran incorporar els residents durant el seu període formatiu.
 
Per últim, es va organitzar un cafè-col·loqui amb els nostres residents, amb l’objectiu de compartir experiències i poder respondre a les preguntes que els futurs especialistes poguessin tenir.
 
Gràcies a tots per fer que aquesta Jornada hagi estat un èxit!


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES