Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Elisabet Vilella sotsdirectora de l'IISPV

 
L'Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili està en un constant creixement i la Recerca Biomèdica que duem a terme, sempre d'excel·lència, gaudeix d'una millora constant. Cal sumar, que des de tots els organismes i governs nacionals i internacionals, es vol fer una decidida aposta per la Innovació i la Transferència Tecnològica. Això ens ha portat a realitzar canvis organitzatius.
 
La Dra. Elisabet Vilella Cuadrada és la nova sotsdirectora de l'ISSPV. Entre les seves tasques hi haurà la millora en la visibilitat de l'ISSPV, la incorporació dels pacients en les estructures i la millora de l'impacte en la recerca.
 
Entren a formar part del Comitè de Direcció la Dra. Sonia Fernández Veledo com a representant dels Investigadors de l'IISPV; i el Dr. Ramon Bosch Príncep com a representant dels Investigadors de l'H.U. Joan XXIII.
 
S'incorpora en Marcos Elizalde Horcada, Bioinformàtic, l'objectiu és proporcionar un servei d’anàlisi transcriptòmica, metiloma, estadística i suport en R als diferents grups de recerca.
 
La Dra. Maria José Guilera Morilla passa al capdavant de la Unitat d'Innovació en exclusiva. La Innovació i la Transferència tecnològica han de ser factors claus els pròxims anys.
 
En Jordi Masana Pérez, fins ara responsable de l'àrea de Fundraising, passa al capdavant del Departament de Comunicació. La Comunicació i el Fundraising han d'ajudar a fer que l'IISPV faci un pas endavant en reconeixement i capacitat econòmica.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES