Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Dia Mundial de la higiene de mans: el Centre Sociosanitari Monterols manté la seva implicació

El dia 5 de maig s’ha celebrat el Dia Mundial de la higiene de Mans, impulsat per l’Organització Mundial de la Salut (OMS) des de l’any 2009.
 
Enguany, el lema d’aquesta campanya és: “ Una atenció néta per a tots està a les teves mans”.
 
Mantenint l’objectiu de l’any anterior, continuem conscienciant i implicant als professionals del centre sanitari, als pacients,  a les famílies i a  la resta d’usuaris de la necessitat de realitzar una adequada higiene de mans, ja que amb aquest senzilla activitat, aconseguim reduir les infeccions associades a l’atenció sanitària i a la propagació de la resistència als antibiòtics.
 
El centre sociosanitari Monterols de l’Hospital Universitari de l’Institut Pere Mata continua mantenint el compromís amb l’objectiu de l’OMS de promoció de la cultura de seguretat del pacient, incloent-t’hi noves campanyes com l’elecció i formació de nous referents en higiene de mans. Aquests referents duen a terme la formació als diferents treballadors del centre i el seu seguiment, per tal de què el procés es faci correctament; així com la  formació a nous pacients i familiars, i  el reciclatge de la resta amb un taller amb molta participació que es va fer el dia 10 de maig. Finalment, es continuarà durant la resta de 2019 analitzant dades per tal de mantenir el nostre compromís i objectiu de reduir les infeccions relacionades amb l’assistència i l’atenció als pacients.
 
 
 
 
 
 
 
 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES