Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Resident d'Hospital Universitari Institut Pere Mata fa la seva rotació lliure a l'Hospital Clínic

 
Nicolás Campano, resident de psiquiatria de quart any de l'Hospital Universitari Institut Pere Mata (HUIPM), està fent la seva rotació lliure al Servei de Psiquiatria i Psicologia Infantil i Juvenil de l'Hospital Clínic de Barcelona. Aquest servei forma part de l'Institut Clínic de Neurociències (ICN) i té una llarga trajectòria i experiència en el desenvolupament de programes i recursos específics per a l'atenció psiquiàtrica a nens i adolescents.
 
La seva rotació s'ha centrat fonamentalment en la Unitat d'Hospitalització de Trastorns de la Conducta Alimentària (TCA) vinculada a l'Hospital de Dia d'aquesta patologia i al Servei d'Hospital de Dia per a adolescents amb Trastorns de l'Espectre Autista (TEA). Dins aquest darrer servei, ha participat de les sessions grupals realitzades amb nens que presenten la síndrome de Gilles de la Tourette i que tenen com a objectiu millorar el maneig dels tics.
 
Aquesta experiència està sent valorada de manera molt positiva pel nostre resident, ja que suposa una ampliació de la seva formació en salut mental infantil i juvenil.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES