Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Usuaris i usuàries de l'Institut Pere Mata netegen el Francolí en el Let’s Clean up Europe!

 
El departament de Teràpia Ocupacional de l'Hospital de Dia d'Adults (HDA) de Tarragona, de l'Hospital Universitari (HU) Institut Pere Mata, ha organitzat una activitat de neteja del riu Francolí conjuntament amb la Diputació de Tarragona i l'entitat Ecologistes en Acció. L'activitat s'emmarca en la jornada europea Let’s Clean up Europe i hi participaran 15 persones usuàries de l'Hospital de Dia i 3 professionals de l'HDA.
 
L’activitat serà el divendres 7 de maig, de les 10 a les 12h, i comptarà amb la presència del diputat de la Diputació de l’àrea de Medi Ambient, Josep Forasté. El punt de trobada a partir del qual se sortirà per a realitzar l’acció és el pàrquing dissuasiu que hi ha a la vora del riu.  
 
L’objectiu és col·laborar en aquesta acció de conscienciació mediambiental i, alhora, facilitar la participació en accions per a la comunitat de persones amb problemes de salut mental usuàries de l'HDA, la qual cosa permet també lluitar contra l’estigma associat a aquestes malalties.
 
Let’s Clean up Europe és una acció comuna a tot Europa per conscienciar la ciutadania sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura, i per promoure accions de sensibilització a través de la recollida d'aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES