Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Parelles Artístiques, per la salut mental s’inaugurarà el 9 de febrer a la Fira de Reus

 
El Servei de Rehabilitació Comunitària de Tarragona de l'Hospital Universitari Institut Pere Mata inaugura a la Fira de Reus Centre Comercial l’espai de Parelles Artístiques, una iniciativa en què artistes professionals i persones amb un problema de salut mental creen una obra artística i descobreixen plegades el poder terapèutic de l’art. La mostra s’inaugurarà dijous 9 de febrer, a les 10h, amb la participació de la persona tècnica responsable de la iniciativa de l’Hospital Universitari (HU) Institut Pere Mata, Anna Bové, i del Director Gerent del centre, el doctor Francesc X. Arrufat.
 
En la mostra hi podrem trobar les obres que han format part del projecte de "Parelles Artístiques" des que l'any 2013 ens sumem al projecte que desenvolupa arreu del territori català Osonament.
 
L’exposició es podrà visitar de dilluns a divendres de 9 a les 21 hores. Les obres es poden comprar, i amb els diners obtinguts es finançarà l’edició de l’any vinent. 
 
Durant la seva estada a la Fira de Reus està previst que es desenvolupin diverses activitats, com un programa de ràdio en directe amb Radio Reus- Cadena Ser o tallers amb artistes.
 
Podeu confirmar la vostra assistència a la inauguració de l'exposició (abans del dia 8 de febrer) a arodriguez@socimisilicius.com
 
Hi esteu tots convidats.  La Fira de Reus ens brinda la possibilitat de seguir donant vida i visibilitat a les obres del projecte d'anteriors edicions i seguir així amb la labor tant important de la lluita contra l'estigma en salut mental. Us anirem informant i ens agradaria comptar amb el vostre suport.
 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES