Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

IPM participa al VI Congrés Nacional de la Societat Espanyola de formació sanitària especialitzada

 
El 19, 20 i 21 d'octubre passats, tutors de l'Hospital Universitari Institut Pere Mata (HUIPM) van participar en el Congrés Nacional de Formació Sanitària Especialitzada que es va realitzar a Gijón.

El curs estava adreçat als responsables docents, tutors, personal implicat en la formació especialitzada i residents. A més, en aquesta edició es va donar veu a especialitats no mèdiques com ara farmacèutics, biòlegs, químics, psicòlegs, físics i infermeres.

Es van dur a terme quatre "taules plenàries" en què es van abordar temes com ara competències transversals, innovació i investigació, docència i seguretat del pacient i formació sanitària especialitzada. A cada taula van participar experts en el tema i els participants van poder fer preguntes i/o plantejar dubtes.

També es duran a terme sis tallers: Avaluació de competències, Guia de Planificació i gestió de la tutoria, Experiència grupal per combatre el desgast professional, Incident crític, Formació en humanització i Gestió de conflictes. En els que en un format grupal es van poder abordar els temes tractats de forma més profunda, cosa que va afavorir la participació activa.
 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES