Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Servei de Suport a la llar per a persones amb problemes de Salut Mental adaptat al COVID-19

 
La Fundació Privada Reddis i la Fundació la Caixa aquest any col.laboren amb un donatiu de 3.100 euros amb el Servei de l’Associació Salut Mental Dr. Tosquelles de Suport a l’autonomia a la pròpia llar per a persones amb problemes de Salut Mental.
 
En aquest Servei l’Associació Salut Mental Dr. Tosquelles realitza un acompanyament terapèutic, individualitzat i integral que pretén afavorir la continuïtat de l’atenció a les persones amb problemes de salut mental i el desenvolupament de l’autonomia personal. Està dirigit a persones amb problemes de salut mental que presenten de forma consistent dificultats en tasques bàsiques de la vida diària, al seguiment dels tractaments, a la continuïtat de l’atenció sociosanitària, a l’accés de dispositius i recursos per la integració social, a la participació de les activitats a la comunitat, o amb greu risc de tenir aquestes dificultats a curt, mig o llarg termini.
 
Aquest 2020, degut a la situació d’alarma sanitària pel COVID-19 ha adaptat el projecte a les necessitats que tenen les persones vulnerables que atenen, arrel d’aquesta crisis sanitària, social i econòmica.
 
Des de l’Associació Salut Mental Dr. Tosquelles realitzen aquest servei des de l’any 2003. Aquest any 2020 els hi han tornat a reduir la subvenció substancialment, però gràcies al suport de la Fundació Reddis i l’Obra Social la Caixa, podràn mantenir aquest servei i seguir atenent a les persones amb problemes de Salut Mental que viuen soles i necesiten més Suport que mai en aquesta situació d’alarma sanitària i social que estem vivint arrel de la pandèmia del Covid-19.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES