Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

MIR en psiquiatria. Rotació lliure en època de pandèmia

 
Durant aquest últim any nombrosos residents han vist alterat el seu programa formatiu o suspesa la seva rotació lliure en hospitals nacionals o internacionals, a causa de l’actual situació sanitària.

La Dra. Dulce González, MIR de quart any de l’Hospital Universitari Institut Pere Mata, ha realitzat en els últims mesos la seva rotació lliure a la Unitat de Trastorn Bipolar de l’Hospital Clínic de Barcelona. Aquesta rotació s’ha desenvolupat durant la pandèmia de la COVID-19, de manera que ha estat necessari realitzar adaptacions tant per part del servei com per part de personal en formació.

En l’àmbit organitzatiu la Unitat ha sofert canvis com la implantació de les visites en format no presencial, la suspensió parcial o total d’activitats grupals, la restricció d’aforament a les reunions d’equip o la realització de la formació en format telemàtic.

Malgrat tot això, la rotació ha estat valorada de forma molt favorable per la nostra resident que l’ha qualificat com una experiència enriquidora i un repte en l’adaptació a una situació canviant dia a dia.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES