Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Memòria 2021 del Clúster Salut Mental Catalunya

 
 
Al llarg dels anys, el Clúster Salut Mental Catalunya (CSMC) s'ha posicionat com un referent pel sector de la salut mental, les neurociències i l'evelliment, representant tota la cadena de valor. 
 
De fet, a dia d’avui, congrega centres assistencials, centres de coneixement i recerca, empreses de serveis i de productes industrials, administracions, entitats del tercer sector i persones usuàries per generar un ecosistema que promogui la salut mental de les persones.
 
Actualment, el CSMC és membre del Consell Assessor del Pla Director de Salut Mental i Addiccions de la Generalitat de Catalunya, està reconegut pel programa Catalonia Clústers
d’ACCIÓ i forma part de la xarxa Clusters.cat.

En l’àmbit nacional, el CSMC forma part del llistat d’Agrupaciones Empresariales Innovadoras (AEI) pel Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme, i en l’àmbit europeu, està acreditat per l’ESCA (European Secretariat for Cluster Analysis) amb la distinció de Clúster Management Excellence Bronze Label, tot i que, durant el 2021 el CSMC ha sol·licitat optar per la màxima distinció, el Gold Label, que certificaria l’excel·lencia de la gestió i suposaria una gran projecció i reconeixement internacional. La resolució es comunicarà durant el primer trimestre de 2022. També forma part de la plataforma ECCP (European Clusters Collaboration Platform) i està associada a l’ECHAlliance (European Connected Health Alliance). 
 
En l’àmbit local, des del 2019 també és membre del consell de Salut del Baix Llobregat.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES