Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Participació solidària a la Trobada de l'Esport i la Salut Mental La Marató de TV3

 
El Clúster de Salut Mental Catalunya se suma a la Marató de TV3 i Catalunya Ràdio, que en aquesta 30 edició, està dedicada a la salut mental.
 
Des del Clúster de Salut Mental Catalunya volen compartir la invitació a la 1ª edició de la Trobada de l’Esport i la Salut Mental, que tindrà lloc a Can Dragó, el matí de diumenge 19 de desembre. Aquesta jornada la celebren de la mà de Sport2live, Otsuka i CPB,  conjuntament amb les entitats i usuaris participants, i pretén difondre la rellevància de l'esport en la prevenció, el tractament i la rehabilitació de les afeccions al sistema nerviós central.
 
Fins a 200 persones usuàries practicaran esport de forma simultània en una jornada on tothom hi està convidat, i que també té com a objectiu recaptar fons per a La Marató.
 
La quantitat recaptada anirà destinada íntegrament a La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio per a la investigació en la salut mental.
 
Us conviden doncs, a sumar-vos participativament en aquesta iniciativa.
 
Per tal de fer-ho realitat, posem a la vostra disposició el següent enllaç on podeu fer la vostra aportació solidària i fer difusió entre els vostres contactes que considereu:
 
Agraint-vos per avançat per la vostra col·laboració i solidaritat!


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES