Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Residents MIR de l'HU Institut Pere Mata participen en les Sessions Clíniques de l'Acadèmia


Els residents de Psiquiatria de quart any de l'Hospital Universitari Institut Pere Mata (HUIPM), van participar com a ponents a la sessió científica que va organitzar l'Acadèmia de Ciències Mèdiques i de Salut de Catalunya i Balears el passat 19 d’octubre.

Aquestes sessions es realitzen de forma telemàtica i estan obertes a residents de les tres especialitats de Salut Mental, així com als tutors.
 
El tema tractat va ser “Inestabilitat diagnòstica en primers episodis psicòtics” i van participar ponents de l’Hospital Universitari Institut Pere Mata, l'Hospital Sant Joan de Déu i l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau. Cada centre va presentar un cas clínic, una breu revisió bibliogràfica i una discussió que donava pas al posterior debat amb dels moderadors i a la intervenció activa dels assistents.
 
Felicitem Nicolás Campano, Júlia Sánchez i Paola Saura per la preparació minuciosa de la presentació, així com per la seva participació activa al debat posterior. També volem incloure en aquesta felicitació, a  l’equip de la Unitat de Psicosi Incipient de Reus (de l'HUIPM) i als seus tutors.
 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES