Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Resident de psiquiatria realitza rotació lliure a l'Hospital Universitari de Canàries

 
Julia Sánchez, resident de psiquiatria de quart any de l'Hospital Universitari Institut Pere Mata, està fent la seva rotació lliure a l'Hospital Universitari de Canàries. Aquest Centre es troba a l'illa de Tenerife i és referent a l'arxipèlag per a diferents especialitats.
 
Concretament, Julia ha realitzat la seva rotació a la Unitat d'Interconsulta Infanto-Juvenil, que compta amb un equip multidisciplinar format per una psiquiatra i una psicòloga clínica. En aquesta unitat, atenen tant a nens i adolescents malalts com als familiars que necessiten suport emocional durant el procés. Així mateix, l'equip disposa d'un mòdul d'atenció perinatal, grups de suport a adolescents amb diagnòstic de Diabetis Mellitus i grups de suport a pacients i pares a la tornada al dia a dia després d'un procés oncològic.
 
L'objectiu de la Unitat és contribuir de manera significativa a l'assistència del pacient infanto-juvenil, en facilitar el suport emocional en el context de qualsevol malaltia mèdica o quirúrgica. A més, el servei facilita el treball coordinat del servei de psiquiatria i els diferents serveis medicoquirúrgics de l'Hospital General.
 
Aquesta rotació forma part del seu últim any de residència en la subespecialitat de Psiquiatria Infantil i juvenil.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES