Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

El Centre Sociosanitari Monterols participa a la Marató de TV3

 
Com ja es habitual des de fa uns anys, al Centre Sociosanitari Monterols de l’Hospital Universitari Institut Pere Mata participem amb la Marató de TV3, aquesta vegada destinada a recaptar diners per la COVID-19.
 
Aquest any i més que mai empatitzem molt amb aquesta situació, per això hem programat una activitat per cada mes fins el desembre.
 
En totes elles hem intentat que totes les persones usuàries puguin ser partícips amb les mesures preventives que ara mateix es requereixen i, com no, intentar recaptar la major quantitat de diners, especialment amb la venta dels sabons artesanals que elles mateixes han realitzat amb molta dedicació.
 
A continuació us citem totes les activitats:
 
CASTANYADA: Al Centre Sociosanitari Monterols hem celebrat la castanyada, una cita tradicional per degustar panellets i castanyes per les persones usuàries del centre. Un matí que hem amenitzat amb música per passar una bona estona, amb grups reduïts i totes les mesures de seguretat necessàries.
 
SABONS ARTESANALS: Renta’t les mans amb els nostres sabons artesanals!
Com cada any des del centre fem partícips als usuaris i usuàries amb alguna activitat amb el que recaptar diners per la Marató. Aquest cop hem decidit realitzar sabons per contribuir amb la causa. No us quedeu sense el vostre!
 
MURAL: Prepararem un mural en el qual les persones usuàries d’aquest centre de l’Hospital Universitari Institut Pere Mata puguin expressar dibuixant, creant manualitats o escrivint tot el que la situació de la COVID-19 els hagi suposat emocional o físicament.
 
XOCOLATADA: Xocolata amb coca a preus populars! Després de l’èxit de l’any anterior, la xocolatada és una cita que no pot faltar en les nostres agendes.  Aquest any ho repartirem per les diferents plantes i amb racions individuals per evitar riscos.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES