Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

L'Ajuntament de Reus engega un repte esportiu solidari per a la investigació de la Covid-19

 
L'Ajuntament de Reus, a través de la regidoria d'Esports, posa en marxa un repte solidari per tal de recaptar fons per a la investigació de la Covid-19. La proposta és aprendre una coreografia al ritme de la música "Nanos de Reus", de Pep Solórzano i enregistrada pel grup Tradivàrius. El repte està pensat per a tots els públics i només cal inscriure's a la web de Reus Esport i Lleure i fer una aportació voluntària de 5, 10 o 15 euros.
 
Els participants disposaran d'un tutorial i d'un vídeo amb la coreografia per poder assajar-la, a càrrec de Mari Carmen Ortiz, monitora del Consell Esportiu del Baix Camp i professionals esportius de diferents procedències els ajudaran a preparar-se. El termini és fins al diumenge 26 d'abril a dos quarts d'1 del migdia, ja que aquest dia Canal Reus TV emetrà un programa especial amb la música i les indicacions d'un monitor perquè tots els participants la puguin ballar alhora des de casa seva.
Després d'aquesta gran acció, el repte esportiu coninuarà amb activitats físiques dirigides de tàbata, zumba, aerodance i tonificació, a càrrec de David Serrano (RELLSA), Jessi Mañosca (Ploms), Josy Borges (Tennis Monterols) i Gennis Llopis (Reus Deportiu).
 
La recaptació que s'aconsegueixi anirà destinada als projectes de recerca contra la Covid-19 de l'Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili, integrat per l'Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII, l'Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus, el Grup Pere Mata i la Universitat Rovira i Virgili.
El regidor d'Esports de l'Ajuntament de Reus, Pep Cuerba, assegura que la iniciativa "despertarà el caràcter solidari dels reusencs i reusenques" i anima tothom a participar-hi.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES