Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Nit Europea de la Recerca: El cervell amb els cinc sentits

 
Els passats 29 i 30 de setembre a la Plaça Corsini de Tarragona es va celebrar l’acte principal de la Nit Europea de la Recerca, organitzada per la Universitat Rovira i Virgili i amb la col·laboració de diversos instituts de recerca de la regió del Camp de Tarragona (ICAC, IPHES, ICIQ i IISPV).
Un acte de tallers participatius oberts a la ciutadania on alguns integrants del grup de recerca de Genètica i Ambient en Psiquiatria (HU-IPM, IISPV, URV) van aprofitar per divulgar l’àmbit de recerca en el que treballen: El cervell.

Amb un taller anomenat “El cervell amb els cinc sentits”, van fer endinsar un total d’unes 130 persones (entre infants, joves, i inclús mares i pares) en el món de la neurociència. Com funciona el nostre cervell? Com percebem la informació pels 5 sentits que tenim? Cada sentit per sí sol ens ajuda de manera suficient per entendre tot allò que ens envolta? Com queden integrats per donar-nos una percepció més global?

Donant resposta aquestes preguntes i fent-ne sorgir moltes més, la Bengisu, la Mayte i el Martí van apropar la recerca del cervell a infants i joves de totes les edats, fent que la investigació que fem des de l’HU Institut Pere Mata es faci visible a la societat.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES