Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Estada formativa a l'HUIPM de 3 residents d'Argentina


Aquests últims anys ha augmentat de forma significativa, el nombre de residents d'altres centres nacionals o internacionals que han sol·licitat fer estades formatives a l'Hospital Universitari Institut Pere Mata (HUIPM).

Aquest estiu han vingut des d'Argentina 3 residents de Psicologia, Pamela Lima de la Unitat Sanitària de la ciutat de Moreno, Manuela Millo del Centre CIC Sanguinetti de la ciutat de Moreno i Stefania Cirigliano del mateix centre han estat amb nosaltres. Han realitzat la seva rotació pel Centre de Salut Mental d'Adults, l'Hospital de Dia d'Adults i l'Equip d'Intervenció Precoç en trastorns psicòtics de Reus respectivament.

Durant aquest temps els especialistes en formació poden ampliar els seus coneixements en alguna àrea específica, participant activament en l'activitat assistencial i docent que es desenvolupa al nostre hospital. A més, durant aquest període d'aprenentatge compten amb la supervisió continuada per part d'un col·laborador docent, cosa que assegura la qualitat de la formació rebuda.
 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES