Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Adolescents i joves amb comportaments de risc: del trastorn conductual a la patologia dual

 
Els residents de psiquiatria (MIR), psicologia clínica (PIR) i infermeria en Salut mental (IIR) de l'Hospital Universitari Institut Pere Mata (HUIPM) van assistir, dins del Programa de Formació Multiprofessional 2021-2022, a la sessió “Adolescents i joves amb comportaments de risc: del trastorn conductual a la patologia dual. Una proposta d'intervenció terapèutica i educativa” presentada per professionals i usuaris del Centre Amalgama7.
 
L'atenció que ofereix aquest Centre, va dirigida a adolescents i joves que presenten un perfil bàsic de trastorn conductual (dificultats de convivència, sota rendiment escolar, consum de tòxics, conductes de risc…), i les seves famílies a través d'orientació, assessorament i en alguns casos atenció terapèutica.
 
Es tracta d'una institució privada amb concerts amb l'administració pública, que compta amb un equip multidisciplinari (mèdics, psicòlegs, psiquiatres, infermers, treballadors socials, mestres, monitors i educadors) que realitzen una intervenció integral segons un model biopsicosocial-educatiu-legal.
 
Per a finalitzar, es va obrir als assistents un espai perquè aquests van poder realitzar preguntes i intercanviar impressions i experiències amb els professionals i usuaris.
 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES