Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Alumnes d’Infermeria URV combaten l’estigma de les persones amb trastorns mental

 
Amb motiu de la Marató de TV3 dedicada a la Salut Mental, els alumnes de les Escoles i Facultats d’infermeria de les Universitats catalanes que cursen l’assignatura relacionada amb aquesta temàtica, han realitzat com activitat vídeos dirigits a informar i combatre l’estigma envers les persones amb trastorns mentals.
 
El primer és per instagram i TIKTOK seguint el hashtag #futuresinfermeresxlasalutmental o el perfil @docensinfsalutmentalcat i en el Facebook Infermeria URV s’aniran publicant tres vídeos setmanalment.
 
Les dues produccions de la URV que tinguin més agradaments opten a la selecció de la Marató de TV3 per a la salut mental per ser difosos. Tenen fins avui, 29 de novembre a les 15 hores per enviar les seves produccions.
 
Els estudiants aborden diferents aspectes, com ara l’estigma social o la identificació de factors de risc, a través d’una història, una situació o un concepte. L’activitat, inclosa a l’assignatura d’Infermeria de Salut Mental a la URV, ha permès a professorat i estudiants reflexionar d’una altra manera sobre els continguts de classe i analitzar quina resposta es troben a les xarxes socials sobre els aspectes relacionats amb la salut i la malaltia mental.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES