Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Jornada: Alimentació, salut i ciutat

 
El pròxim dia 8 de juny, a partir de les 10:30 h, es durà a terme la Jornada Alimentació, salut i ciutat, construint una estratègia local, organitzada per la regidoria de Salut i Ciutadania, la DOP Siurana i IISPV, i comptarà amb la participació de Bonaventura Clotet i Mònica Bulló, que introduiran els canvis d’hàbits que la ciutadania hauria d’assumir per millorar l’alimentació i començar a qüestionar que cal transformar les ciutats per promoure una alimentació saludable.
 
La jornada vol conscienciar sobre com una bona alimentació prepara el sistema immunitari per fer front a possibles malalties i com, com a persones individuals, es poden començar a canviar els hàbits alimentaris, però com també treballar de forma comunitària per canviar les ciutats i que aquestes siguin les facilitadores dels canvis d’hàbits.
 
El programa de la jornada és el següent:
 
10:30 h   Benvinguda a càrrec d’Antoni Galceran. President de la DOP SIURANA
               Presentació a càrrec d’Elisabet Vilella. Comité de Direcció de l’IISPV
 
10:40 h  “Alimentació saludable per a una bona salut”, a càrrec de Bonaventura Clotet, Cap del Servei de Malalties Infeccioses de l’Hospital Germans Trias.
 
11:15 h  “La importància de l’alimentació i actors implicats”,  a càrrec de Mònica Bulló, professora titular del Departament de Bioquímica, Responsable del grup de recerca en Nutrició i Malalties metabòliques, IISPV. URV
 
11.45 h  Cloenda: construint una estratègia local.  A càrrec d’Òscar Subirats, regidor de Salut i Ciutadania de l’Ajuntament de Reus.
 
La jornada serà en línia i cal inscripció prèvia a https://inscripcions.reus.cat/alimentaciosaluticiutat


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES