Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Residents de l'HU Institut Pere Mata assisteixen a l'Escola de Salut Mental organitzada per l'AEN


Claudia Morelló, Alba Navarrete i Elvira Ortega, residents de primer any de Psicologia Clínica de l'Hospital Universitari Institut Pere Mata (HUIPM) han participat a l'Escola de Tardor organitzada per l'Associació Espanyola de Neuropsiquiatria (AEN) a San Lorenzo del Escorial (Madrid) del 25 al 27 d'octubre.

L'objectiu d'aquesta reunió és proporcionar un lloc de trobada als residents de les especialitats de Salut Mental on poder conèixer-se, intercanviar experiències i debatre sobre el present i el futur de la professió. Es tracta d'un espai en el qual, a través de diferents seminaris, s'han anat abordant alguns dels temes més rellevants per als professionals del sector com l'abordatge de la Salut Mental des de la perspectiva de gènere o com proveir-se de eines clíniques per millorar la qualitat del servei als usuaris.

També es van tractar altres temes com l'ús racional dels psicofàrmacs i es va presentar el nou corrent de pensament anomenada "SickilaTrolLogía", entesa com l'estudi i la percepció de la psiquiatria actual com malaltia des del punt de vista dels seus "sotmesos-malaltitzats"
 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES