Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Acte Institucional Taula de Salut Mental del Camp de Tarragona

 
Deu anys de compromís amb la Salut Mental al Camp de Tarragona. La Taula de Salut Mental commemora el seu desè aniversari.
 
La Taula és un espai de trobada on els diferents agents i administracions del territori que s’hi han adherit, treballen de forma col·laborativa i de manera transversal, per detectar necessitats i ser una eina per al desenvolupament de polítiques locals en salut mental.
 
El 27 d'octubre de 2023, de 13 a 14 hores, el Consell Comarcal de l'Alt Camp de Valls (carrer Mossèn Martí, 3, 43800 Valls) acollirà la Trobada Institucional de la Taula de Salut Mental del Camp de Tarragona.
 
A principis d’aquest any, es va fer una trobada de tots els agents participants i es va fer un replantejament de la Taula mitjançant diferents dinàmiques i tallers que us volem presentar en aquest dia. D’aquesta manera els conductors de les comissions dedicades a l’àmbit de la salut, de la seguretat, dels serveis socials, d’infantojuvenil i de centres cívics, lúdics i esports ens explicaran quines línies de futur adoptarà la taula a partir d’ara.
 
Per assistir a aquest esdeveniment, es requereix inscripció prèvia mitjançant el següent enllaç: Inscripció. L'aforament és limitat i les places s'ompliran per ordre d'inscripció.
 
Aquest esdeveniment representa un pas important en la promoció de la salut mental a la nostra comunitat, i esperem que sigui una oportunitat per al diàleg i la cooperació en aquest àmbit crític.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES