Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Novetat! Disponible el vídeo de la Jornada Trimestral de Formació sobre Psicosi Incipient


El 13 de juny de 2019 es va celebrar la Jornada Trimestral de Formació de l’Hospital Universitari Institut Pere Mata: Psicosi Incipient, a l’Aula Magna de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la Universitat Rovira i Virgili de Reus. 
 
Podeu visualitzar un resum - conclusions de la Jornada a sota
 

 
El Programa d’Atenció Específica al Trastorn Psicòtic Incipient (PAE-TPI) és un programa impulsat des del Pla Director de Salut Mental i Addicions que es va iniciar com un programa pilot en alguns territoris al 2008 i al 2018 es va realitzar la implantació a tota Catalunya. El Programa d’Atenció Específica a les persones que presenten un Trastorn Psicòtic Incipient i a les seves famílies requereix del treball integrat de tots els dispositius de Salut Mental i Addiccions vinculats a l’atenció en aquesta població en cada territori.
 
El Programa PAE-TPI té com a objectiu la detecció precoç i tractament integral i multidisciplinari dels trastorns psicòtics incipients, incloent des del primer episodi psicòtic fins als següents 5 anys, el que es coneix com a període crític i també de la fase que precedeix al debut psicòtic o fase prodròmica. L’objectiu de millora de la detecció, valoració i intervenció en el trastorn psicòtic incipient fa també necessària la col·laboració del conjunt de dispositius sanitaris, socials, educatius i comunitaris de cada àmbit territorial.
 
La jornada es pot seguir a través de Twitter amb l’etiqueta #PsicosiIncipient 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES