Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

SRC Móra i La Marató de TV3

El proper 19 de desembre, es celebrarà la  30ª edició de La Marató de TV3 i Catalunya Radio, la qual, estarà de dedicada als problemes de la Salut Mental.
 
Des del Servei de Rehabilitació Comunitària (SRC) de Móra d’Ebre de la Fundació Pere Mata Terres de l’Ebre, hem volgut aportar el nostre granet de sorra a aquest programa solidari.
 
Totes les persones que formem part del SRC, persones usuàries i professionals, hem treballat conjuntament per tirar endavant aquest projecte: hem pintat i decorat els testos, hi hem escrit frases que per nosaltres son significatives i que conviden a reflexionar, i per últim, hi hem plantat esqueixos de plantes suculentes. Cal dir, que aquests esqueixos els hem anat portant i cuidant entre tots i totes.
 
Vam decidir conjuntament, no posar un preu a cada test, sinó que cada persona lliurement, pugui dipositar els diners que cregui pertinents o que li permeti la seva economia i pugui col·laborar.
 
Valorem moltíssim qualsevol participació, per petita que sigui. La recaptació anirà destinada íntegrament a La Marató de Tv3.
 
Aquests testos es podran torbar fins al dia 17 de desembre, a les Instal·lacions Esportives de l’Aqua, a la Biblioteca municipal, a la botiga “Teixits Descarrega” de Móra d’Ebre i al Centre de Salut Mental d’Adults i al Centre de Salut Mental Infantil i Juvenil de Móra d’Ebre.
 
Per finalitzar, ens agradaria agrair a totes les persones que han contribuït i col·laborat directa i indirectament en aquest projecte. També agraïments a la ceràmica de Ferran Segarra que va fer la donació dels testos de manera totalment gratuïta i a totes les entitats i comerços del municipi.
 
Alhora, animar-vos a participar i col·laborar per LA MARATÓ QUE TRENCA MURS!


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES