Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Visita als Serveis Laborals de la Fundació Pere Mata dels alumnes d’Integració Social

El dilluns 8 de maig, els Serveis Laborals de Reus de la Fundació Pere Mata van rebre la visita dels alumnes de Formació Professional d’Integració Social de l’Institut Francesc Vidal i Barraquer de Tarragona.
 
L’objectiu de la visita era poder traslladar-los de primera mà, continguts acadèmics que estan estudiant respecte a la inserció laboral en persones amb discapacitat, en concret en persones que pateixen una malaltia mental severa.
 
L’acte va consistir en una visita guiada per les instal·lacions dels Serveis Laborals de la Fundació Pere Mata on els mateixos usuaris-treballadors van explicar la feina que realitzaven. Posteriorment es va procedir a explicar els diferents Serveis: Servei Prelaboral i Centre Especial de Treball amb les Unitats de Suport a l'Atenció Professional, de mà de tot l’equip, tant professionals com usuaris i per acabar es va donar espai per poder plantejar dubtes, preguntes i intercanviar opinions.
 
La visita va ser tot un èxit i es va comentar el fet de repetir anualment aquest acte, afavorint no sols la col·laboració amb Ensenyament, sinó també per treballar per trencar els estigmes existents envers la malaltia mental.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES