Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Fundació Pere Mata participa al Xè Mercat de Projectes Socials de la URV

 
Segons fonts de URV, anualment, els estudiants elaboren prop de 40 treballs de fi de grau i de fi de màster que responen a les necessitats d'entitats del territori a través de la metodologia d'aprenentatge servei
 
L’aprenentatge servei és una proposta educativa que integra el servei a la comunitat amb l’aprenentatge de continguts, competències, habilitats o valors. La URV va iniciar-lo l’any 2012, essent la primera universitat pública catalana a impulsar-lo. Cada any estudiants dels diferents graus i màsters elaboren els treballs finals, prop de quaranta, i també participen en experiències en assignatures que responen a necessitats reals plantejades per entitats socials, culturals i ambientals del territori.
 
Fundació Pere Mata ha presentat 2 projectes:
 
1er – Avaluació sobre la professionalització de persones amb discapacitat per trastorn de malaltia mental severa en un centre especial de treball. Dirigit a estudiants d’entre d’altres: Grau en psicologia, Treball social, Relacions Laborals i Humans, Dret o màster en innovació en la intervenció social i educativa es busca una avaluació de com estem treballant aquesta professionalització amb les persones que treballen a un Centre Especial de Treball i la seva casuística legal actual.
 
2on – Disseny d’un pla de desenvolupament sostenible a Fundació Pere Mata. Planteja a estudiants de Grau d’Arquitectura, Geografia, anàlisi territorial i sostenibilitat o màster en Enginyeria ambiental i sostenibilitat la possibilitat de desenvolupar un pla de desenvolupament sostenible que pugui orientar a l’entitat en quines mesures haurien de prendre i com implementar-les als diferents centres per tal de millorar la gestió alineant-la amb els Objectius i Metes de desenvolupament sostenible.
 
Durant la jornada 16 entitats van presentar in situ els seus projectes. En total 45 entitats han posat a l’abast dels estudiants 110 projectes que estan disponibles al seu campus virtual.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES