Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Andalusia a la residència de Vallbona

La Residència i Centre de Dia del barri de Vallbona de Barcelona continua viatjant per les diverses Comunitats Autònomes d’Espanya on han nascut els nostres residents.
 
Aquest mes de juny li hem volgut dedicar a Andalusia d’on són un nombrós grup de residents.
Les activitats han englobat les diferents àrees professionals. Així hem iniciat la dinàmica parlant sobre Andalusia: les seves tradicions, la gastronomia, balls culturals...  Per després posar-nos en acció i elaborar la decoració i el mapa per ubicar sobre aquest els indrets on han nascut la gent d’Andalusia.
 
A partir d’aquí, hem fet un pica-pica molt deliciós on s’han tastat productes tan típics com són les olives. Un altre dia hem fet unes rosquilles per berenar que han sabut a poc. La següent activitat ha consistit en mirar un vídeo amb imatges dels pobles del mapa, activitat que a més de ser molt emotiva, ha permès als residents ser protagonistes explicant anècdotes sobre el seu passat.   Com activitat física s`ha fet un taller de castanyoles que, sense dubte, ha estat l’activitat estrella. L’últim dia s`ha tastat plats típics de diverses províncies d’Andalusia.
 
Ha estat un mes molt interessant.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES