Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

El Servei de Teràpia Ocupacional de la Fundació Pere Mata se’n va de colònies


El passat mes d’abril, el Servei de Teràpia Ocupacional de la Fundació Pere Mata vam anar de colònies. El lloc escollit va ser Salou, concretament al camping & resort Sanguli.
 
Un dels motius d’aquesta elecció és la bona valoració de tot l’equip i del conjunt de les persones usuàries del Servei de l’experiència dels darrers anys en el mateix lloc.
 
En el càmping ens vam allotjar en petits grups en els bungalows “Villa Paradise”.
 

 
Els àpats del dia els fèiem al restaurant del càmping, on vam rebre molt bona atenció i bon tracte. L’esmorzar era l’únic àpat que fèiem al bungalow. El primer dia cada grup vam decidir què volia per esmorzar i ho vam anar a comprar al supermercat del càmping.
 
Durant els esmorzars s’establia una relació especial entre tots els membres de la caseta: compartíem i recordàvem experiències passades i tothom col·laborava en l’elaboració de l’esmorzar, organització del bungalow... Es creava un ambient alegre i molt positiu.
 
Un dels dies vam anar a visitar les mines de Bellmunt del Priorat. Va ser una experiència divertida i una gran aventura per a tots. La resta del temps vam poder gaudir de passejos per la platja i per les botiguetes de la zona.
 

 
La nostra valoració és molt positiva, ens ho vam passar molt bé. L’últim dia la gran majoria no volíem tornar i ens hauríem quedat tot l’estiu!
 


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES