Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

El Servei Prelaboral d’Amposta celebra Sant Valentí amb una parada

Aquest dimarts, i per tercer any consecutiu, les persones usuàries del Servei Prelaboral d’Amposta de la Fundació Pere Mata s’han traslladat a la plaça del mercat per muntar la parada de Sant Valentí.
 
A la parada, s’han posat a la venta diferents manualitats que les persones usuàries han realitzat amb molt d’esforç i dedicació. Entre aquestes es podien trobar diferents articles com botelles de vidre decorades, cors de filtro, làmines pintades amb aquarel·les i postals cosides. Fet especialment amb molt d’amor per l’ocasió!
 
Les persones usuàries han participat activament en la jornada i han sigut els encarregats de preparar la parada i també de vendre tots els articles. Aquesta activitat persegueix treballar aspectes tant importants com la motivació, la inclusió social a través de la interacció amb altres persones i també el sentiment d’autorealització per poder vendre el que han fet amb les seves pròpies mans.
 
Ha estat un dia molt satisfactori, destacant el treball en equip. Una experiència per poder perdre la por a parlar en públic i desenvolupar les habilitats socials.
 
Ara toca continuar treballant per preparar les manualitats de la següent parada que serà per la Diada de Sant Jordi, ja us mantindrem informats!


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES