Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Conveni per a la recollida i compostatge de restes inorgàniques

 
 
 
  • Signatura de conveni per a la recollida i compostatge de restes inorgàniques entre Fundació Pere Mata i Formació i Treball
 
En una significativa jornada per a la sostenibilitat i el reciclatge, es va dur a terme la signatura d'un conveni estratègic entre la Fundació Pere Mata i la Fundació Formació i Treball, dues entitats compromeses amb el medi ambient.
 
L'objecte d'aquest conveni és la recollida de restes inorgàniques a les instal·lacions de la Fundació Pere Mata i la seva posterior transformació en compost a la planta de la Fundació Formació i Treball. Aquest acord pretén establir un marc de cooperació per implementar projectes que promoguin la sostenibilitat i la correcta gestió de residus, alineant-se amb diversos Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides.
 
Aquest conveni contribueix directament a l'ODS 12: Producció i Consum Responsables, ja que fomenta la gestió sostenible dels residus i la seva transformació en recursos útils. També impacta positivament en l'ODS 13: Acció pel Clima, reduint la quantitat de residus inorgànics que acaben en abocadors i disminuint les emissions de gasos d'efecte hivernacle associades.
 
La signatura d'aquest conveni es produeix en un context global de creixent preocupació per la gestió de residus i el canvi climàtic. Les entitats signatàries s'han compromès a treballar conjuntament en àrees específiques com la recollida eficient de residus, la transformació sostenible en compost i la promoció de pràctiques ecològiques en el maneig de residus, en línia amb l'ODS 17: Aliances per a assolir els Objectius.
 
Aquest acord també inclou la realització de campanyes de sensibilització dirigides a la població, amb l'objectiu de fomentar una major consciència i participació ciutadana en la correcta gestió de residus inorgànics, enfortint així l'ODS 11: Ciutats i Comunitats Sostenibles.
 
Amb aquesta aliança, es reforça el compromís de les entitats signants amb la protecció del medi ambient i la promoció d'un desenvolupament sostenible que beneficiï tant a les generacions presents com futures, contribuint activament als Objectius de Desenvolupament Sostenible.


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES