Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Codi de conducta i bones pràctiques

 

Codi de bones pràctiques corporatives.
 
Qualsevol persona treballadora de la FUNDACIÓ PERE MATA, Fundació Privada, que tingui coneixement o sospita fundada d’un incompliment del Codi de bones pràctiques corporatives podrà informar del mateix a través del Canal de bones pràctiques  corporatives a l’adreça de correu electrònic: codibonespractiquesfpm@peremata.com o a través de l’adreça postal, Codi bones pràctiques corporatives, FUNDACIÓ PERE MATA. Fundació Privada , Carretera de l’Institut Pere Mata, 6 , 43206 Reus, Tarragona.

Informació sobre les seves dades personals: FUNDACIÓ PERE MATA, Fundació Privada, tractarà les seves dades personals per a la tramitació i investigació de la denúncia formulada a través del nostre Canal de bones pràctiques corporatives, amb fins de detecció i evitació de conductes potencialment il·lícites i/o contràries al Codi de bones pràctiques corporatives de FUNDACIÓ PERE MATA, Fundació Privada i per a la defensa dels interessos i drets de la companyia. Pot exercir els seus drets de protecció de dades dirigint-se a Carretera de l’Institut Pere Mata 6, Reus (Tarragona) o al correu electrònic rgpd.fpm@peremata.com i disposa d’informació més detallada sobre el tractament de les seves dades en la secció d’avis legal – política de privacitat del nostre lloc web així com directament en el codi de conducta del nostre Codi de bones pràctiques corporatives.

Aquest canal és tant una via de denúncia de l’incompliment de les normes recollides en el Codi de conducta, com un mitjà per a la resolució dels dubtes que pugui plantejar l’aplicació d’aquest.

Galeria d'imatges FPM

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES