Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Sessió “Funcionament intern i derivacions a l’hospital psiquiàtric”

 

El Dr. Ignasi Coll, psiquiatra de la Clínica Psiquiàtrica Universitària de l'Hospital Universitari Institut Pere Mata, va realitzar a principis d'octubre una presentació en les VII Jornades d’Intervenció Clínica que van organitzar des del Servei de Drogodependències i Salut Mental de Reus (CAS). Aquest servei d'Addiccions i Salut Mental està situat a l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus.

El Dr. Coll va presentar el Circuit que s’utilitza per tal de dur a terme la millor atenció els usuaris del Servei d’urgències.  Va realitzar un resum de com s’organitza el sistema sanitari català amb els seus diferents dispositius d’atenció a la salut mental en el nostre territori. També va explicar el funcionament del servei d’urgències, mencionant el circuit de derivació i atenció del usuaris, els criteris d’ingrés. Així com va explicar la diferència entre una ingrés involuntari o voluntari. I va finalitzar exposar l’increment de la demanda que s’ha produït en els últims anys.

La seva participació va afavorir a poder informar els diferents companys de la xarxa del funcionament del servei d’urgències, per tal de poder oferir la millor atenció a les persones ateses i  enfortint d’aquesta forma els vincles entre els diferents professionals i serveis de la xarxa.

IMG-20181003-WA0003

 @GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES