Empreses del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Formació «Entrenant en digital»

 
A finals del mes passat, part de les persones usuàries del Servei Prelaboral de Reus de Fundació Pere Mata van dur a terme una formació en Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC).
 
Aquesta formació, feta a través del programa Incorpora de Fundació La Caixa i amb col·laboració amb Accenture va permetre que 8 persones participants del servei aprenguessin temes tant interessants com : Adéu a la paperassa, on s'aprenien eines de gestió del nostre dia a dia, de forma digital, amb l'administració, la banca, facturació, salut, etc.; comparteix arxius en línia, per oblidar-se de fer servir el disc dur, aprendre a fer servir el núvol per crear i compartir documents, per poder treballar de forma col·laborativa; el major aparador del món, comprar és una experiència digital, aquest mòdul permetia aprendre tot allò relacionat amb el comerç on-line, viatges, oci, roba, etc.; i per últim navegar per la xarxa de forma segura, per aprendre a protegir-se a la xarxa i gestionar la pròpia marca digital.
 
Aquesta formació tenia una durada de 20 hores i es va fer a través de 4 sessions de formació, una per cada mòdul. Les persones que van participar van poder finalitzar totes la formació i la valoració que fan de la mateixa és que és molt interessant i els ha permès aprendre coses noves, que era dinàmica i que el temari era clar i entenedor.
 
Des del Servei Prelaboral de Reus estem molt contents d'haver pogut fer aquesta formació, que estem ben segurs que aviat repetirem


@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VEURE MÉS ACTES